L’Orfeó Popular Olotí tornarà a acollir les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes

L’Orfeó Popular Olotí tornarà a acollir les Jornades Culturals, organitzades per l’Escola Oficial d’Idiomes i començaran aquest dimecres 19 de febrer.

Les jornades, van néixer amb la idea de compartir amb tots els ciutadans de la ciutat les conferències, xerrades i tallers que es feien per al propi alumnat de l’escola. Aquesta és la 5a edició que l’Escola Oficial d’Idiomes obra aquestes xerrades a tot el públic i de manera gratuïta.

Tots els actes seran en alguna de les llengües que s’imparteixen a l’escola: anglès, francès o alemany. Actualment a l’escola hi ha inscrits aproximadament 350 alumnes.

Salut Martí, directora Escola Oficial d’Idiomes: Tots són gent nativa. De vegades triem les xerrades perquè el tema és interessant, però ens trobem que demanem a la gent que adapti una mica la llengua i els que no estan acostumats a fer classes de llengua de vegades els hi costa. Aquest any hem buscat xerrades que ens semblaven interessants on la majoria són professors no només de l’escola sinó d’altres llocs com ara universitats, etc.

Finalment, la jornada acabarà amb el tradicional concert de clausura a càrrec de David Vivanco, un concert de música i dansa escocesa.

Per veure la programació i l’horari de les xerrades, cal dirigir-se al web de l’Escola Oficial d’Idiomes, www.eoiolot.cat.

x