Tatsuro Nakajin és presentat com a nou jugador del CTT Olot i ja guanya partits

Té 20 anys, és japonès i a Olot hi està vivint la seva primera experiència a l’estranger. És Tatsuro Nakajin, la nova incorporació del primer equip del Club Tennis Taula Olot, que agafa el relleu del rus Anton Evtifeykin per aquesta darrera part de la temporada. Nakajín va ser presentat aquest cap de setmana a les instal·lacions del club.

Enric Llagostera, president CTT Olot: La lliga aquest any és molt dura, ens vam haver de reforçar el gener amb el rus Evtifeykin, per fer 4 partits, i ja teníem prevista la incorporació d’en Tatsuma. És una persona molt compromesa, tant en disciplina com entrenant, i estem molt confiats i esperançats que ens pugui donar un cop de ma en aquest tram final de lliga.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: Pensem que ens aportarà el plus que necessitem en aquests moments de la temporada.

De moment Nakajin ja suma tres victòries i una derrota en individuals i una victòria i una derrota en dobles en els dos enfrontaments que ja ha disputat amb l’equip aquest de setmana, contra el Sabadell i contra el Borges.

Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: La lliga està molt ajustat, tothom s’ha reforçat molt aquesta segona volta. Nosaltres hem portat aquest jugador que sabem que el seu nivell és bo però els partits són molt difícils i espero que ens ajudi a salvar la categoria que és el que volem.

Aquesta està sent una temporada de molts canvis al primer equip del Club Tennis Taula Olot, i suposa la tercera incorporació d’un jugador internacional. Uns canvis que van començar amb la baixa del jugador de Bahrain Alyas Ahmed després que marxés a mitja temporada.