Albert Julià fa el salt definitiu a la segona divisió B

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Per mi Blázquez és com si jo jugués al camp.

Mirat a posteriori, i escoltant aquestes paraules, no sabem si va ser casualitat o no. El cas és, però, que Raúl Garrido va voler canviar Albert Blázquez, al seu retorn quatre mesos després de lesionar-se, per fer debutar a la categoria un jove jugador de la casa, Albert Julià.

Albert Julià, jugador UE Olot: Molts nervis, a punt de sortir el cor m’anava a 100, però he intentat donar el màxim i molt content.

10 minuts de joc i un debut que des de feia temps que el tècnic valencià volia dur a terme, però que requeria del moment oportú per fer-ho. Així han viscut jugador i entrenador tot aquest impàs.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Li he dit algun cop que ha de tenir paciència i avui ha estat el moment. Sobretot que entengui que aparèixer a la segona b no és fàcil.

 

Albert Julià, jugador UE Olot: Sempre vaig mentalitzat que hi haurà algun moment que hauré de sortir, encara que perdem o guanyem.

Albert Julià porta tota la temporada en dinàmica del primer equip i això és el que creu Raúl Garrido que pot aportar.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És un jugador ràpid i pot jugar en diferents posicions.

I Albert Julià també té clars, els passos a seguir.

Albert Julià, jugador UE Olot: Les ganes d’entrenar, donar-ho tot, estar tranquil i fer aquest pas endavant.

Aquest divendres Albert Julià serà el protagonista del reportatge del programa La Banqueta d’aquesta casa, el qual entrarà una mica més de fons en aquest 16 de febrer, el dia que va debutar a segona B.

x