Comença la poda dels plataners del passeig de Barcelona d’Olot

Aquest dimecres i fins demà dijous s’ha programat un tall al passeig de Barcelona, amb motiu de la poda dels arbres del passeig entre la cruïlla de l’Ideal i l’entrada al pàrquing de la Plaça Catalunya. Els treballs es faran de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del matí, de les 9 fins a la 1 del migdia i des de les 2 fins a les 7 de la tarda. Pel que fa a la circulació de vehicles, només queda afectat el carril direcció  a l’avinguda de Santa Coloma, que seran desviats. Els vehicles que circulin pel carrer Mulleras es desviaran per la plaça Clarà, passant per la plaça Catalunya i el carrer Nonet Escubós, on podran tornar a accedir al passeig. Els que circulin per l’avinguda Reis Catòlics, també podran desviar-se per la plaça Catalunya, seguir recte pel carrer Vilanova, o bé girar a l’esquerre cap al carrer Mulleras.