El món dels ‘gamers’ arriba a Olot de la mà de Beta Games

El món dels videojocs, l’anime, i el col·leccionisme ha arribat a Olot de la mà de Beta Games, un establiment que va obrir les seves portes al Carrer Bonaire de la capital garrotxina el passat mes de setembre, consolidant-se com a una de les botigues referència entre els ‘gamers’ de la comarca, tot i que el seu públic va més enllà. Des de pares que busquen joguines concretes pels seus fills, fins a joves aficionats als videojocs i amants del col·leccionisme.

Arnau Vilanova, propietari Beta Games: Venen des de joves, persones que juguen a la consola, alguns pares que volen coses pels fills, de tot.

Les varietats que s’hi poden trobar són múltiples, tot i que el seu propietari afirma que la demanda va segons la popularitat dels programes i sèries de televisió actuals, de manera que Harry Potter i Pokemon són alguns dels personatges més sol·licitats.

Arnau Vilanova, propietari Beta Games: Venem videojocs, figures de marxandatge, joguines, disfresses, lego’s, playmobil, coses d’Star Wars, Junkos també, etcètera.

La botiga va obrir després d’haver detectat una mancança d’aquest tipus d’establiments a la ciutat, de manera que ara Olot pot cobrir les peticions del públic amant dels videojocs, ja que si no tenen un article, te’l poden buscar, Beta Games no vol tancar les portes a ningú.

Arnau Vilanova, propietari Beta Games: Aquí a Olot no n’hi havia cap i per provar i tenir la seguretat d’estar tu de propietari i no dependre d’un altre.

Després d’haver dedicat part de la seva vida al desenvolupament de videojocs, ara el seu propietari ha obert la seva afició al públic per oferir tot tipus de productes peculiars i especials.

Deixa un comentari