Els equips del CPA Olot presenten les coreografies d’aquesta temporada

Les patinadores del CPA Olot han tornat a pujar sobre els patins per presentar els balls amb els quals competiran durant aquesta temporada. Les patinadores de l’equip Júnior surten amb força gràcies a ‘Arrenca’m’, amb el pròleg “Viure sense llibertat, no és viure. Arrenca’m d’aquí i torna’m a la meva vida; vull ser lliure”. L’equip B presenta ‘Dia de difunts’ dedicat a aquells qui ja no hi són i amb el pròleg “Avui celebrem que sempre els recordarem, i al final. com ells acabarem”. Per últim, el primer equip promet començar la temporada amb força amb la proposta ‘Trampa mortal’ i amb el pròleg “Ella, la més verinosa, no té pietat. Quan està de dol, va teixint la seva trampa esperant la pròxima víctima”. Tres propostes marcades per una estètica cridanera i complements que no deixen indiferent a ningú, a banda d’oferir un espectacle en tots els sentits.

Josep Sagués, president CPA Olot: En línies generals tots tres balls han estat molt bé, està sent un inici de temporada amb una prolongació que ens ha anat molt bé perquè durant aquests quinze dies hem pogut treballar els balls i s’ha notat.

 

Aniol Sellabona, regidor d’Esports Aj. Olot: L’he vist molt bé, ara parlant amb algunes patinadores la sensació era molt positiva i deien que la sensació era que s’han sentit molt còmodes  i això per un esportista és el millor que et pot passar.

El públic també ha valorat positivament les propostes dels tres equips del CPA Olot, amb les quals creu que aconseguiran el podi en la majoria de competicions d’aquesta temporada.

Lídia Jiménez: Jo ja l’havia vist per vídeo perquè tinc a la meva germana a l’equip i dir que els tres balls són molt potents.

 

Teresa Clarà: A mi m’ha agradat molt, crec que han millorat respecte els entrenaments que havia vist.

Ja presentats els balls, ara només queda esperar veure els resultats que aconsegueixen amb aquestes propostes els tres equips del club.