Estudiants del cicle d’Elaboració de Productes Alimentaris del Garrotxa analitzen la venda directa del Mercat d’Olot

Aquest dimecres al matí, la Plaça Mercat d’Olot ha rebut un públic poc habitual. Els alumnes del Cicle Formatiu d’Elaboració de Productes Alimentaris de l’Institut la Garrotxa hi han fet una activitat per conèixer més a fons el funcionament de la venda directa, en el marc de l’assignatura de Venda i Comarcialització. Després d’una visita guiada a càrrec del president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, els joves han descobert la plaça a través de la realitat augmentada.

Ana-Arantxa Sanchis Ibiza, Professora Institut la Garrotxa: Hem posat una sèrie de codis QR i els alumnes els escanegen i es troben una sèrie de preguntes sobre els productes que es venen i l’atenció al client.

Jordi Vilarrasa, President Associació de Placers d’Olot: El Mercat d’Olot és un referent de producte propi i a nosaltres ens interessa que hi hagi aquesta escola formant nanos, i que ells tinguin l’oportunitat de conèixer el producte, veure les formes diferents d’atendre el client, i acompanyar-los i ajudar-los a fer aquesta feina.

Mireia Barrera, alumna: Em serveix per veure quines sortides té el cicle que estic estudiant, de què puc treballar i com puc ampliar els meus coneixements i a qui li dono aquesta informació. En aquest cas seria els clients habituals que venen al mercat.

Els estudiants d’aquest Cicle Formatiu de Grau Mitjà es preparen per poder treballar a qualsevol empresa dedicada a la comercialització de productes alimentaris. Qui sap si en un futur, algun d’ells podria tenir la seva pròpia parada al Mercat d’Olot

Deixa un comentari