Joan Josep Mayans presenta el seu nou disc a la Sala El Torín

La Sala el Torín d’Olot va omplir-se aquest cap de setmana gràcies a l’actuació del músic Joan Josep Mayans, que va presentar el seu nou disc titulat ‘Antic d’amor’, amb cançons interpretades a base dels textos del poeta olotí Joan Teixidor. El disc conté deu poemes musicats procedents de tres llibres diferents de l’autor, de manera que el músic n’ha fet un recull per interpretar-los i donar-los veu acompanyades del piano, la guitarra i la viola de roda, a banda del violoncel d’Eva Curtó i el violí d’Adrià Garcia.

Joan Josep Mayans, músic: Quan jo canto un poema de Joan Teixidor penso que estic cantant poesia del mateix nivell i valor que Espriu o Vinyoli, dos poetes que no són d’aquí Olot i potser els tenim a un nivell més alt, però per mi estan al mateix nivell.

Mayans va començar a interpretar alguns dels poemes de Teixidor fa 22 anys, i encara avui en dia continua el seu tribut al poeta, una prova n’és el seu nou disc, en el qual hi ha estat treballant intensament per presentar-lo al públic.

x