Xavier Marcet dona tret de sortida a la Mobile Week d’Olot 2020 amb una conferència sobre eines digitals

Tot i la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona, l’organització d’aquesta cita internacional ha volgut mantenir i apostar per tots els actes paral·lels que s’havien previst al voltant del congrés. En concret, Olot és una de les 15 ciutats que enguany participen en la quarta edició de la Mobile Week Catalunya.

Ahir dimarts al vespre, Xavier Marcet va obrir aquesta setmana tecnològica amb una conferència sobre la tecnologia en l’àmbit empresarial.

La conferència va donar el tret de sortida a tres dies plens d’innovació i tecnologia que ompliran la capital garrotxina de tallers, xerrades, taules rodones, conferències i activitats pràctiques relacionades amb la transformació digital obertes a tothom qui vulgui participar. Al final, una manera d’apropar la tecnologia i l’essència del Mobile a arreu del territori.

Xavier Marcet, consultor: Tenir aquesta vitalitat arreu del país és molt bo i està molt bé que hagi hagut gent que hagi sabut reaccionar davant d’una cosa difícil de preveure. Moltes ciutats del món haguessin volgut que s’hagués suspès el Mobile però que l’any que ve es tornès a fer. Per tant hem d’encarar-ho amb una mica d’optimisme.

Joana Barbany, directora general de societat digital:  És molt important que tothom tingui accés a la tecnologia, perquè és l’or del segle XXI i cal que qualsevol persona, visqui on visqui, pugui tenir accés a aquest nou or, al coneixement, a la tecnologia, a la informació…perquè són les eines del futur.

Imma Muñoz, regidora participació Aj.Olot: Estem contents, es la primera vegada que participem i esperem que no sigui l’última. Esperem que hi assisteixi molta gent.

Les noves tecnologies, la robòtica en el camp de la salut i innovació són les principals temàtiques sobre les quals giraran les activitats de la Mobile Week Olot i es poden consultar a través del seu web.

 

x