Carnaval i patinatge, aquest cap de setmana doble espectacle a Olot Televisió i Televisió del Ripollès

El calendari ha volgut que coincideixin el Carnaval de la Costa Brava, on hi desfilen una desena de colles de la Garrotxa, i el Campionat de Patinatge Artístic, on hi participa el CPA Olot. Aquest cap de setmana serà molt intens i tots els esdeveniments els podràs veure en directe a través de la televisió de proximitat.  Olot Televisió i Televisió del Ripollès, mitjans de comunicació que formen part de Corisa Media Grup, preparen una programació especial compartida perquè ningú es perdi cap detall d’aquests esdeveniments. Per tant, serà qüestió de tenir el comandament a distància ben a prop per no perdre’s cap detall.

La programació especial comença aquest divendres, amb la retransmissió en directe, a través d’Olot Televisió (19h), de la rua de carnaval de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta és la primera cita per diverses colles de la Garrotxa i la primera desfilada de la temporada i on engegaran motors. Les colles hauran de reservar forces per l’endemà.
El dissabte és el torn de Castell-Plajta d’Aro i Olot Televisió emetrà, també en directe i a partir de les 17.00, la gran desfilada de carnaval del municipi. Enguany una desena de colles de la Garrotxa participaran a la rua i intentaran fer, com a mínim, el mateix paper de l’any passat, quan van aconseguir posicionar-se als primers llocs del podi.

Ara bé, el dissabte a la tarda hi ha una doble cita. A partir de les 18.00 el Club Patinatge Artístic Olot participa al Campionat de Catalunya en la categoria de grups de xou grans, amb l’objectiu d’aconseguir el primer lloc. L’actuació de les patinadores olotines es podrà veure, en directe, a través de Televisió del Ripollès.

I per aquells que no puguin estar davant el televisor durant tota la tarda i part de vespre, podran veure el carnaval i el patinatge en diferit. Olot Televisió reemetrà el Campionat de Catalunya de patinatge a partir de les 22.00, un cop finalitzada la rua de carnaval de Platja d’Aro. I, Televisió del Ripollès, oferirà la desfilada de la Costa Brava a partir de les 20.00.

 

PROGRAMACIÓ DISSABTE
(Més info aquí)

Olot Televisió
17.00 (en directe): rua de carnaval de Castell-Platja d’Aro
22.00 (en diferit): campionat de Catalunya de patinatge – grups de xou grans

Televisió del Ripollès
18.00 (en directe): campionat de Catalunya de patinatge artístic – grups de xou grans
20.00 (en diferit): rua de carnaval de Castell-Platja d’Aro

 

x