El nou Institut Escola Greda, l’actual Escola Llar d’Olot, mantindrà la tecnologia i el plurilingüisme com a eixos principals

Institut Escola Greda és el nou nom de l’Escola Llar d’Olot, que el curs vinent incorporarà dues línies de 1r d’ESO i sumarà alumnes provinents de Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts i La Canya.

Desenes de famílies, veïns i mestres de la comunitat educativa de la comarca va poder conèixer, en un acte públic al Casal Marià d’Olot, les línies bàsiques en què treballarà l’equip directiu del centre, i que donen continuïtat al projecte “Connectats al segle XXI”, que ja s’aplica des de P-3 fins a 6è.

Mireia Dòcil, Coordinadora Pedagògica IE Greda: Pretén ser innovador i està basat en dues potes principals: les noves tecnologies, per això el projecte “Connectats al segle XXI”, i el plurilingüisme dels nostres alumnes.

Segons va explicar l’equip directiu, el Departament d’Educació està elaborant un estudi per adequar l’escola al seu nou estatus, que preveu dues fases d’obres. La primera, que s’executaria durant l’estiu, serviria per adaptar diverses aules pels alumnes de secundària i habilitar una aula de tecnologia i un laboratori.

Les preinscripcions per als alumnes de primer d’ESO estaran obertes del 23 de març fins a l’1 d’abril, i les matrícules es podran formalitzar durant l’última setmana d’aquest curs, el mes de juny.