La UE Olot femení segueix el 2020 sense perdre cap partit

La Unió Esportiva Olot femení ha sabut fer bona la dita QUE DIU: any nou, vida nova. Les jugadores de Moi Dubé van tancar el 2019 amb un desembre negre amb tres derrotes en tres partits, Però amb la tornada a la competició s’ha tornat a convertir en un equip imparable, acumulant fins al moment cinc victòries, quatre de les quals consecutives, i un empat. Definitivament l’equip està en el millor moment de la temporada, en part també gràcies al suport de les juvenils del club.

Actualment estan situades a la quarta posició del grup segon de la Primera Divisió catalana amb 34 punts. Una quarta posició que va reafirmant jornada rere jornada, tot acostant-se als rivals de la part alta: Girona i Seagull de Badalona amb 38 i 37 respectivament.

Aquesta setmana l’equip descansa, abans d’afrontar dos desplaçaments en les següents dues jornades, al camp del Montcada i el Pontenc, dos equips de la part mitja de la classificació.