Les jugadores del Vòlei Olot femení asseguren haver anat de menys a més aquesta temporada i que podran salvar la categoria

El primer equip del Club Vòlei femení està immers des de fa algunes jornades a la segona fase de la lliga, concretament en la lluita per la permanència a la Primera Divisió catalana. Tot i que l’objectiu a principis de temporada sempre és quedar entre els quatre primers a la primera fase i no ho  han aconseguit, les jugadores ara tenen clar quin és l’objectiu a assolir d’aquí a final de temporada: salvar la categoria i si pot ser quedar en un dels dos primers llocs.

Cris Roura, jugadora CV Olot: Evidentment quedar entre les quatre primeres, però a veure si podem aconseguir també el propòsit de quedar entre les dues primeres.

Les jugadores reconeixen haver anat aquesta temporada de menys a més. Reconeixen jugar més com a equip a aquestes alçades, però són conscients que han de fer una passa més.

Cris Roura, jugadora CV Olot: Un dels punts forts que hem aconseguit és jugar més en equip i lluitar més les pilotes.

Patri Palacios, jugadora CV Olot: Jo penso que som bones amb tot però ens falta potenciar algunes coses, com fer jugadores més ràpides, tenir un joc menys previsible…

Una de les trampes de la seva lliga, però, és la marcada diferència de nivells entre els equips, fet que suposa un perill de baixar sense voler el llistó en segons quins enfrontaments.

Cris Roura, jugadora CV Olot: Suposo   que amb tots els esports passa, però a nosaltres ens passa molt, que se t’encomana el joc del nivell que tens al davant, contra qui jugues, tant si jugues contra un equip més bo com un de menys nivell. I de vegades ens costa més jugar contra aquells qui, per exemple, tenen un nivell més baix.

El Club Vòlei Olot està situat actualment a la segona posició després de tres jornades, amb dues victòries i una derrota, i aquest cap de setmana reben el Virolai a partir de les 16:30.

x