El primer equip del CPA Olot afronta el Campionat Català amb ganes i polint alguns detalls

Amb l’objectiu de mantenir el nivell ofert fa encara no una setmana al campionat territorial, viatjarà el primer equip del CPA Olot al campionat català a Lleida. Ho faran de manera atípica, ja que la pròpia Federació Catalana de Patinatge ha hagut de fer la vista grossa al reglament, per fer possible la celebració de totes les proves. Tot i així l’entrenador i coreògraf del CPA Olot, Ricard Planiol, creu que pot ser positiu per a les patinadores.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: No hem tingut mai dues competicions seguides, no ens va malament. Mantenir una setmana aquest moment àlgid i no serà tant difícil.

Pel que fa a la millora que pot tenir el ball, Planiol creu que l’equip encara pot fer un pas més el patinatge de cada una de les patinadores i la sincronització.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: Tot és més el treball de sincronització i tècnic a nivell individual.

Planiol assegura que han de seguir treballant dur per repetir resultats com el del diumenge passat, pensant en CPA Girona, que al territorial no van estar tant encertats com de costum i van tenir alguns contratemps.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: Treballen molt amb la seva firma, tenen el seu segell molt propi. Potser he gaudit més amb altres coreografies que han portat.

La final de grups de show gran començarà a les 6 de la tarda. L’equip B del CPA Olot obrirà la final, mentre que l’equip A la tancarà. L’escenari serà Lleida, la mateixa seu que acollirà l’estatal.

La competició es podrà seguir en directe per Televisió del Ripollès i a partir de les 10 de la nit en diferit per Olot Televisió.