Els Carnavals de la costa arriben aquest cap de setmana amb participació garrotxina

Aquest cap de setmana la Costa Brava es vesteix de Carnaval amb motiu de les rues de Sant Feliu de Guíxols avui divendres i Platja d’Aro demà dissabte, on hi participaran una desena de colles garrotxines, entre elles una de nova i que es troba a mig camí, l’Associació d’Amics del Carnaval Mar i Muntanya, formada per membres de la comarca i de la costa.

Laura Andrés, Associació Amics Carnaval Mar i Muntanya: Gent d’Olot que anàvem a la costa a gaudir dels carnavas i gent de la costa que venia al carnaval. I ara ens hem ajuntat uns quants d’aquí i uns quants d’allà.

Qui també s’estrena durant aquests Carnavals són el rei i la reina d’Olot, que desfilaran a les rues de la costa prèvies a la de la capital garrotxina.

Olot Televisió oferirà en directe avui a les 7 de la tarda el Carnaval de Sant Feliu de Guíxols i el de Platja d’Aro demà dissabte a les 5 de la tarda. I la Televisió del Ripollès oferirà en diferit la rua de Platja d’Aro a les 8 del vespre per aquells qui no el puguin veure en directe.

Deixa un comentari