La moció en rebuig al tancament d’una línia de P3 a l’Escola Malagrida d’Olot obté el suport de tots els grups municipals

Després d’una cercavila pels carrers d’Olot, l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Malagrida, acompanyada per les Associacions de Famílies d’Alumnes d’altres centres públics, alumnes, professors i la faràndula del centre, pujaven fins al saló de plens de l’Ajuntament per presentar la moció en rebuig al tancament de la línia de P3 anunciada pel Departament d’Educació. L’associació demanava fets, més enllà del suport dels grups, i inperpel·lava dos actors concrets perquè pressionessin la conselleria.

La moció presentada per l’AMIPA va aconseguir l’aprovació unànime de tots els grups.

A la sortida, les persones implicades amb l’Escola Malagrida tenien motius per a la celebració. L’AMIPA no esperava més.

Ahir una altra moció, la que havia de presentar el Cercle Euram pel desenvolupament de la variant d’Olot, va quedar sobre la taula. Així ho van decidir els grups després que cap dels representants de l’agrupació no comparegués per presentar-la i defensar-la.

x