L’Ajuntament d’Olot aprova la cessió d’un solar a la Generalitat per a la construcció del nou CAP de Sant Miquel

El ple de l’Ajuntament d’Olot va aprovar ahir per unanimitat la cessió a la Generalitat d’una de les dues parcel·les que l’Ajuntament té al barri de Sant Miquel per a la construcció d’un nou Centre d’Atenció Primària de més metres quadrats. Concretament, l’Ajuntament cedeix la finca que es troba al número 10 del carrer Rei Martí l’Humà. La segona, la del número 34 del carrer Abat Racimir, servirà perquè l’Ajuntament urbanitzi un aparcament i un espai públic que embelleixi l’equipament, en consonància amb la proposta guanyadora de la redacció del projecte constructiu del dispensari, que es licitarà al març.

L’equip de govern va rebutjar el prec per escrit presentat pel PSC, que demanava convocar la Junta de Seguretat arran dels últims robatoris a la ciutat.

L’alcalde va presentar dades per dir-los que no calia convocar la junta abans de l’estiu, que és quan està prevista. Amb els vots en contra de l’equip de govern, el ple va rebutjar la moció de la CUP en suport de les mobilitzacions feministes convocades pel proper 8 de març. Els punts de controvèrsia van ser els que demanaven elaborar una diagnosi de les condicions laborals dels serveis externalitzats de l’Ajuntament i la remunicipalització dels serveis públics.

Després de discutir si els punts es votaven junts o per separat, la CUP va decidir que es votessin conjuntament i la moció va quedar rebutjada.