L’Olot rep el Sabadell en el seu millor moment i fa una crida a l’afició

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge, i en el seu millor moment, els líders de la lliga el Sabadell, l’equip que suma més victòries a la lliga però que suma les mateixes derrotes que els de Raúl Garrido. Un Sabadell molt fort i amb un estil de joc similar als olotins.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:És un equip que és capaç de jugar amb diferents estructures però amb una idea molt clara de ser ofensiu i protagonista, que es jugui a camp contrari, i té l’ambició de quedar primer per pujar de categoria. Estem en el millor moment i hem de ser conscients de dues coses, valorar aquest moment i saber per què hem arribat en aquest moment.

El partit es jugarà a partir de les cinc de la tarda i s’espera que vingui un bon nombre d’espectadors visitants. És per aquest motiu, i pel fet que costa que la gent s’apropi a veure l’Olot que el tècnic valencià fa una crida a la ciutat, perquè faci un pas més com l’equip.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:Nosaltres hem de tenir d’una vegada per totes l’orgull de ciutat, que podem estar a l’alçada d’aquestes aficions.

L’Olot afronta el matx amb les baixes segures de Vivi i Aspar, i amb el dubte de Carles Mas.

 

Deixa un comentari