El CB Vall d’en Bas supera el CB Arbúcies amb un triple en els últims segons (52-49)

Gran partit de bàsquet el viscut dissabte a la tarda al pavelló de La Vall d’en Bas. Els locals es van enfrontar contra el CB Arbúcies en un matx que no va ser fàcil per als de casa. El partit va començar igualat i amb moltes alternances en el marcador per part dels dos conjunts. L’Arbúcies va demostrar, al segon període, que les coses no serien gens còmodes per a La Vall d’en Bas. De fet, a la mitja part, els visitants guanyaven per 22-26.

A la segona meitat, l’Arbúcies va seguir per davant en el marcador durant la gran part del temps. Els locals no van oferir un bon joc i van cometre molts errors que els impedia remuntar el partit. L’últim període va deixar instants d’autèntic infart. La Vall d’en Bas va aconseguir acostar-se en el marcador en els últims moments. A l’últim minut, els de casa perdien per dos punts de diferència, però van empatar el matx amb dos tirs lliures.

La penúltima possessió va ser per als amfitrions i quan faltaven dos segons per al final, Joel Mora va aconseguir el triple de la victòria. L’Arbúcies va estar a punt d’anotar un altre tir de tres que hauria enviat el duel a la pròrroga, però la bola no va entrar.

Eduard Jiménez, entrenador del CB La Vall d’en Bas: Molt content per sumar una victòria més. Allà vam perdre, per tant necessitàvem sumar. Tot i això, quant a joc, ens ha costat molt. Es notava que portàvem quinze dies amb la competició parada, sense ritme i poca fluïdesa.

 

Carles Masnou, segon entrenador del CB Arbúcies: Estem contents. No ens agrada el resultat que hi ha hagut, perquè ens agradaria sortir amb la victòria d’aquí, després que l’hem tingut a les mans. Però tampoc ens n’anem desfets d’aquí. Hem de continuar treballant d’aquesta manera i encarar millor els minuts finals.

Gran triomf de La Vall d’en Bas per seguir sumant.