El Club Escacs Olot aconsegueix una ajustada victòria davant el Castelldefels

L’equip A del Club Escacs Olot va aconseguir diumenge una ajustada victòria davant el Castelldefels per 5,5 a 4,5 punts. El capità del primer equip del club, Sergi Vinardell, va valorar el triomf per la mínima com un gran pas per salvar la categoria.

Sergi Vinardell, capità de l’equip A del Club Escacs Olot: Hem aconseguit la victòria contra el Castelldefels. Realment és una victòria important, ja que aquest any anirem amb dos punts de sis i segurament amb una victòria més ja podrem aconseguir el que vindria a ser la permanència. En realitat, aquest any hem tingut en diverses rondes resultats negatius, però també hem tingut el factor sort, que a vegades també juga a favor o en contra. Hem perdut diferents rondes per la mínima. Realment, la victòria d’avui és un pas important per poder salvar la categoria.

El club també va destacar la importància de les noves generacions i va posar de relleu la tasca que s’està fent des de l’entitat en aquest aspecte.

Sergi Vinardell, capità de l’equip A del Club Escacs Olot: Es podria dir que estem fent una bona feina. De fet, en Terri, que és la persona que ara mateix està portant els nois, que està fent les classes i està treballant i entrenant els nois, està fent una bona feina. En els campionats d’edats, en aquest cas, el campionat sub-16 de Girona, en Pol Verdaguer i l’Aribert Jurado, van aconseguir la segona i tercera posició.

L’Olot B no va tenir tanta sort i va sortir derrotat davant el Sant Gregori. Així mateix, l’equip C del Club Escacs Olot va guanyar davant el Fornells.

x