Un CPA Olot brillant torna a recuperar el primer lloc del podi al Campionat de Catalunya

Les noies d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol han tornat a recuperar el primer lloc del podi al Campionat de Catalunya de grups de xou, el divuitè títol nacional de la seva història. Després de recuperar el títol en el Campionat Territorial gironí a Granollers, les olotines tornen a recuperar el podi al Campionat de Catalunya, celebrat al pavelló Barris Nord de Lleida.

La seva proposta Trampa Mortal, que ja es va imposar en el campionat territorial que es va disputar fa cosa d’una setmana, s’ha mostrat superior de nou en un campionat de Catalunya en el que el CPA Girona ha sigut segon i el CP El Masnou ha completat el podi. Ester Fàbrega i Ricard Planiol han sabut pulir els petits defectes que el ‘Trampa Mortal’ hagués pogut mostrar durant el campionat territorial i fer brillar una coreografia que ja durant els entrenaments feia presagiar que tenia regust a or. Un or que posa en relleu el gran treball que fan dia a dia totes i cadascuna de les patinadores i els seus entrenadors.

Les noies han completat el Trampa Mortal de manera excepcional (95,10 punts), amb notes de 9.4/9.3/9.4/9.4/9.4 en l’apartat tècnic i 9.7/9.5/9.7/9.7/9.7 en l’apartat artístic, aconseguint imposar-se a les fins avui campiones el CPA Girona (92,10 punts). El bronze se’l ha endut el PA El Masnou (87,50). El Grup B del CPA Olot, amb el Dia dels Difunts, ha acabat la competició en vuitena posició

Podeu tornar a recuperar la retransmissió del campionat en diferit per Olot Televisió a partir de les 22h.

Deixa un comentari