La 42a edició del Carnaval Infantil omple la ciutat de centenars de nens i nenes

Aquest dissabte, els carrers de la capital garrotxina s’han vist engolits per animals, personatges de dibuixos animats, superherois i superheroïnes, pirates, policies, fades, princeses, prínceps, bombers, àngels, dimonis…

I és que els més petits són els primers a transformar la ciutat en un escenari de disbauxa, d’alegria i de colors, participant en el Carnestoltes Infantil. A les 4 de la tarda la plaça Clarà s’ha començat a omplir-se de disfresses, acolorint-la completament fins que la rua ha començat a avançar cap al carrer Mulleras.

La rua ha acabat a la plaça Major, on després del pregó del rei i la reina del Carnestoltes, en Marçal Bancells i la Marina Callís, el grup els Salats han acompanyat el berenar per tots els disfressats de música i diversió.

Marçal Bancells, rei del Carnestoltes infantil: És una passada, és súper divertit veure els nens i nenes cridant, recollint caramels, ballant…és una passada.

Marina Callís, reina del Carnestoltes infantil: És molt divertit veure tants nens i nenes passant-t’ho bé, ballant i portant les disfresses més originals. Avui hem vist un Olaf, molt divertit per cert, la seva  germana anava òbviament d’Elsa. És molt divertit veure com tothom es disfressa i passa una bona estona.

L’acte ha estat organitzat pels Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura, agafant completament el relleu de l’organització del Carnaval després de compartir escenari, les passades edicions, amb Rialles Olot.

Eloi Salgueda, Esplais de la Garrotxa: Donar moltes gràcies a Rialles per tots aquests anys que també ha estat aquí. Ara ho agafem nosaltres amb molta il·lusió, amb moltes ganes de treballar i esperem que siguin molts anys més de carnestoltes infantil.

La presència de centenars de nens i nenes ha demostrat que la celebració del carnaval, 42 edicions després, no pot faltar als calendaris dels més petits de la Garrotxa.

Dilluns a les 9 del vespre, Olot Televisió emetrà un reportatge espcial amb les millors imatges del Carnaval Infantil.

x