La Carnavalesca i Les Tremendes guanyen els primers premis de la rua de carnaval de Platja d’Aro

Els pronòstics que es van començar a fer divendres a Sant Feliu de Guíxols s’han tornat a complir a Platja d’Aro, tot i que no amb el mateix esquema. Les colles de la Garrotxa han tornat a mostrar la seva vitalitat a la gran rua de carnaval d’aquest dissabte a la tarda emportant-se fins a nou premis de les diferents categories.

En la categoria de ‘comparses’ dues colles de la comarca s’han endut dos dels cinc premis; el primer i el segon. ‘Les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia’ han aconseguit el primer lloc del podi, amb 246 punts i 500 euros. A força distància, amb 235 punts, s’ha situat ‘Els Emmaskarats’ d’Olot, amb un premi de 400 euros.

En la categoria de ‘carrosses grans’ la victòria també ha estat clarament garrotxina. Dels cinc guardons, tres han estat per colles de la comarca. El primer, amb 500 punts, per ‘La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca’. Una primera posició que li ha estat premiada amb 1.050 euros. El segon lloc, i molts distància, amb 409 punts, també ha recaigut a la nostra comarca, en concret per ‘La Santjoanenca’ de Sant Joan les Fonts. Finalment la ‘Penya Carnavàlia de la Garrotxa’, amb 401 punts i 250  euros, s’ha endut el quart lloc.

Platja d’Aro també entrega altres guardons on la Garrotxa n’ha tret un bon pessic, concretament en la categoria de ‘millor disfressa’. ‘La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca’ s’ha classificat en primer lloc, aconseguint 500 euros més de premi. La segona posició del podi ha recaigut a per tres colles, entre les quals una de la Garrotxa, ‘Els Gínjols d’en Bas’, que el comparteixen amb els ‘Blaus i Companyia’ i ‘Somos los que somos’. Cadascun s’ha endut 400 euros per aquest premi. El jurat ha cregut que ‘La Santjoanenca’ és mereixedora del tercer premi, de 250 euros. Finalment el cinquè premi ha estat repartit en tres colles, una de les quals també és de la Garrotxa, en aquest cas ‘Els Alots’, els Mar i Muntanya i la colla Tramuntana. Cadascun ha guanyat 150 euros.

 

RELACIÓ DE GUANYADORS
Comparses
1.- Les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia (246 punts i 500 euros)
2.- Els Emmaskarats d’Olot (235 punts i 400 euros)
3.- Colla Tramuntana (231 punts i 250 euros)
4.- Trapelles (221 punts i 150 euros)
5.- Petardes.com (216 punts i 150 euros)

Carrosses grans
1.- La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca (500 punts i 1.050 euros)
2.- La Santjoanenca (409 punts i 550 euros)
3.- Mar i Muntanya (407 punts i 350 euros)
4.- Penya Carnavàlia de la Garrotxa (401 punts i 250 euros)
5.- Penya G (390 punts i 225 euros)

Carrossa petita
1.- Els 4 gats (411 punts i 600 euros)
2.- Els Esperits (395 punts i 425 euros)
3.- Uhhhh Que xungu (381 punts i 295 euros)
4.- I a tu què t’importa (380 punts i 200 euros)
5.- Sense vàlvules (357 punts i 175 euros)

Millor disfressa
1.- La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca
2.- Els Gínjols d’en Bas, Blaus i Cia i Somos los que somos
3.- La Santjoanenca
4.- Petardas
5.- Els Alors, Mar i Muntanya i Tramuntana

 

 

x