La UE Olot impedeix que el líder marxi amb els tres punts el dia que s’ha estrenat Peque (1-1)

Gran partit entre la Unió Esportiva Olot i el Sabadell, al grup tercer de la segona divisió B. Els de Raúl Garrido han completat novament un gran partit i han aconseguit fer quedar a casa un punt.

El primer quart d’hora de joc ha estat d’un molt alt nivell, tant pel que fa al joc com per la intensitat. Els dos equips han estat a punt d’avançar-se en el marcador, amb un xut al travesser dels locals i un al pal dels visitants. Els d’Antonio Hidalgo s’han avançat en el marcador al minut 29, gràcies a una diana de Nestor Querol.

Els de Raúl Garrido, però, no li han perdut la cara al partit i han continuat intentant-ho, tot i que cada vegada amb més dificultats. El tècnic valencià ha fet entrar al terreny de joc a Peque, que ningú sabia que acabaria sent l’heroi del partit, amb un xut un en una jugada confusa, estrenant-se així amb la camiseta vermella.

El Sabadell segueix al capdamunt de la taula, mentre que la Unió Esportiva Olot segueix a la vuitena posició i no es desenganxa de la lluita per les posicions més altes.

x