Prop d’un centenar de veïns de Montagut i Oix desfilen a la rua de Carnaval del municipi

El Carnaval també es viu intensament en altres punts de la comarca. El temps va acompanyar en una de les tardes més especials de l’any a Montagut i Oix. Prop d’un centenar de veïns van desfilar dissabte a la tarda a la rua de Carnaval del municipi. La temàtica d’enguany, els animals, va permetre veure tota classe de disfresses, des d’un elaborat vestit de paó reial fins a una màscara de Doraemon.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix: Aquest és un acte que fem cada any al nostre municipi i que la idea és que tant grans com petits es disfressin. Normalment costa que els grans es disfressin, però la voluntat és això, que hi participi tot el municipi i que ens divertim una estona.

 

Júlia Baguer, participant: Jo vaig disfressada d’escarabat i és molt xulo aquest carnaval. Sempre vaig disfressada una mica original, gràcies a la meva mare. Molt xulo.

 

Sira Pagès, participant: Jo vaig disfressada de pavo real. És molt divertit, perquè cada any fem una cosa diferent i ens ho passem molt bé.

El recorregut va consistir en una volta al poble. L’alcaldessa del municipi, Mònica Boix, va valorar l’assistència de forma positiva.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix: La participació la valorem positivament, tot i que coincideix amb molts carnavals aquest cap de setmana i això també fa que no sigui tant com a nosaltres ens agradaria.

L’esdeveniment va concloure amb un espectacle infantil davant de l’església i amb un berenar per a tothom.

x