El CIT destinarà un euro de cada tiquet del sopar solidari al Grup Integral Mifas

Darrere la imatge d’alegria i diversió que ofereix el Carnaval d’Olot, també s’hi troba una vessant solidària, on algunes de les activitats que s’organitzen des del Centre d’Iniciatives Turístiques de la ciutat destinen part dels diners recaptats a causes socials. És el cas del sopar solidari, que com el seu propi nom indica ofereix la possibilitat de col·laborar i ajudar a entitats que vetllen pel benestar de persones que necessiten un suport addicional.

Adela Moya, vicepresidenta CIT Olot: Dins el carnaval que és disbauxa, que és el que es veu, llavors sempre hi ha una part solidària. Sempre intentem des del CIT que sigui un carnaval integrador, social i cultural.

Enguany un euro de cada tiquet del sopar es destinarà al Grup d’Atenció Integral Mifas, entitat que vetlla per la integració social i laboral de persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial, oferint serveis d’atenció i suport, teràpia física i psicològica i la possibilitat de practicar un esport com el pàdel o el bàsquet amb cadira de rodes.

Josep Ligero, delegat Mifas Garrotxa-Ripollès: Nosaltres farem servir aquests diners per comprar cadires. Perquè organitzem jornades de bàsquet que estan molt sol·licitades, varem aconseguir 10 cadires noves d’una entitat que ens les va cedir, però en tenim 10 més de molt velles que fem servir dia si i dia també.

El CIT ha decidit valorar i reconèixer la feina de l’entitat oferint-los la recaptació del sopar d’enguany, diners amb els quals Mifas podrà comprar noves cadires de rodes pels seus jugadors.

Deixa un comentari