El Club Ciclista Infantil Olot presenta el Team Torrent, apadrinat per Joaquim ‘Purito’ Rodríguez

El Casal Marià va ser el lloc encarregat d’acollir un dels moments més especials de l’any del Club Ciclista Infantil Olot. L’entitat va voler donar a conèixer el seu projecte en un esdeveniment on hi van assistir unes dues-centes persones.

Carles Torrent, president del Club Ciclista Olot Infantil: Volem anar creixent i des d’aquí volíem donar a conèixer una mica el que estem fent. Aquest any, com a novetat, hem ampliat l’equip a l’edat de catorze i setze anys, que seria equip cadet, que es dirà Team Torrent i que gràcies a l’ajuda dels espònsors podem dur-ho a terme.

 

Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme: És un club molt actiu. Organitza al cap de l’any moltes curses, des d’oci a competició, especialment en competició. Però des dels més petits, per promocionar l’esport de base, i també competició de cadets, júniors, fins a elit sub-23. També és important la participació del Club Ciclista Olot Infantil en el ciclisme femení.

El Club Ciclista Infantil Olot va néixer el 1984, de la mà de Josep Maria Carrera. El 2011, el relleu el va agafar Carles Torrent. El president del club va valorar de forma molt positiva el futur de l’equip i la tasca de promoció que s’està duent a terme.

Carles Torrent, president del Club Ciclista Olot Infantil: Ara mateix tenim 104 llicències al club. Hem crescut molt. Podem créixer més amb una instal·lació que encara no tenim, però que estem lluitant per ella. De nois de promoció fins a l’edat de setze anys, ara mateix estem sobre uns setanta nanos. Molt contents, perquè al final el motiu pel qual va sortir el club era per això.

L’activitat va concloure amb un pica-pica i amb una fotografia conjunta de tots els integrants del club.

x