El tercera masculí del CB Vall d’en Bas continua mirant cap amunt i ja suma un 4 de 5 aquest 2020

Amb un triple als instants finals de partit, el tercera masculí del Club Bàsquet Vall d’en Bas va certificar en la darrera jornada la quarta victòria en cinc partits en el que portem de 2020. L’equip liderat per Eduard Jiménez continua amb la bona dinàmica, i ja suma en el global de la temporada onze victòries i només cinc derrotes.

Eduard Jiménez, jugador CB Vall d’en Bas: En general estem bastant contents, les coses ens van sortint prou bé. Tot i així tenim molt marge de millora, tenim un equip jove, que pot fer coses maques. Això sí, crec que haguéssim pogut sumar alguna victòria més durant la temporada, però el balanç és positiu.

L’en Bas es troba situat a la quarta posició de la classificació, amb dues victòries de marges sobre el Bencrida de Banyoles, rival perseguidor, i segueix la lluita amb La Garriga per situar-se tercers, d’una lliga que estan dominant, fins al moment, el Vilafant i el Torelló.

L’equip encara la recta final del curs amb l’objectiu de patir menys i continuar la línia ascendent que porten en aquesta part de la temporada.

Eduard Jiménez, jugador CB Vall d’en Bas: A competir tots els partits que vinguin, perquè ja veieu amb l’Arbúcies B mateix, equip de la part mitja baixa de la taula, i el que vam patir. No `perdre la cara cap partit, competir i intentar endur-nos la victòria. Pe`ro sobretot ser nosaltres mateixos i jugar al que nosaltres proposem.

L’en Bas visitarà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda al llinars, un equip de la part baixa de la classificació.