Embotits Espuña es fa present al film ‘Parásitos’, guardonat als Premis Òscar

Les fronteres de la gran pantalla no tenen límits, fet que ha quedat demostrat amb la pel·lícula guardonada als premis Òscar ‘Parásitos’. Si la curiosa notícia sobre la presència d’una coneguda marca espanyola, les patates ‘Bonilla’ ja posava en boca de tothom el film sud coreà, ara la Garrotxa n’és la protagonista. I és que la imatge que veuen en pantalla és l’escena de la disputa entre l’antiga treballadora de la casa i la jove Ki-jung, que corre cap a la nevera a la cerca d’una bossa de préssecs amb els quals atacar a la primera, que és al·lèrgica a la pell de la fruita. És just en el moment on la jove protagonista obre la nevera quan s’hi pot veure, tot i que pocs segons, un sobre d’embotits de l’empresa olotina Espuña, concretament el salami que forma part de l’assortit de productes que s’exporten a Corea del Sud. Una notícia que ha sorprès a l’empresa ja que en desconeixia la seva presència al film, a banda de no ser el salami un dels productes més venuts al país asiàtic.

Neus Quintana, directora de màrqueting d’Espuña: El producte que més venem és el pernil curat, no pas el salami. Primer és el pernil curat o el xoriç, la típica xarcuteria espanyola, i a més a més no es troba en supermercats habituals, sinó en centres comercials ‘premium’.

Segons l’empresa catalana, el mercat de Corea del Sud de moment no els suposa un alt percentatge de la seva facturació, però sí que hi veuen un futur ja que els productes d’Espuña en tenen una bona valoració.

Neus Quintana, directora de màrqueting d’Espuña: Per a nosaltres Corea del Sud no arriba a ser l’1% de la nostra facturació. És un mercat petit, però sí que és cert que ens va molt bé treballar-hi perquè ens ajuda a aprendre i millorar a nivell de qualitat per les exigències que ens demanen.

La presència de les patates Bonilla, els embotits Espuña i la marca de roba ‘Bobo Choses’ de Mataró a la pel·lícula demostra la importància del mercat occidental a països asiàtics com Corea del Sud.

Deixa un comentari