Montagut i Oix adjudicarà les obres del carrer d’Olot en poques setmanes

Montagut i Oix ha aprovat el seu pressupost pel 2020, que s’enfila fins als 940.000 euros. La validació dels comptes permetrà desencallar una de les obres que es considera prioritària al municipi, la millora dels serveis al carrer d’Olot, valorada en 150.000 euros.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix: És la canalització dels serveis bàsics, que entenem que ja no es pot demorar més. Precisament el pressupost ens ha d’ajudar a poder adjudicar aquesta obra en breu, en poques setmanes.

La participació és un altre dels àmbits on el consistori vol posar l’accent aquest mandat. Ha reservat una partida al pressupost per promoure accions que l’afavoreixin.

Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix: Ha de ser potser una mica a nivell sectorial. El nucli de Montagut, el nucli d’Oix, els barris del Cos i del Fluvià, la urbanització de la Cometa i el barri dels Angles, veure quines són les seves necessitats i si coincideixen amb les nostres, que també els n’hi plantejarem.

Amb l’objectiu de recollir les seves demandes, l’equip de govern preveu organitzar reunions participatives en cadascun dels nuclis del municipi.

Deixa un comentari