Pep Chavarria hauria arribat a un acord amb el Saragossa per a final de temporada

Segons ha informat el Diari Sport el jugador de la Unió Esportiva Olot Pep Chavarria i el Reial Saragossa haurien arribat a un acord perquè el jugador fitxi pel club aragonès un cop acabada aquesta temporada. Chavarria acaba contracte el 30 de juny i està sent un dels jugadors imprescindibles per a Raúl Garrido aquesta temporada a la banda esquerra.

Segons el mateix diari esportiu, el Saragossa, que actualment juga a la segona divisió A, s’hauria avançat a les intencions del Futbol Club Barcelona, qui seguia també els passos del figuerenc de 21 anys. Segons la premsa aragonesa, concretament l’Heraldo, Chavarria té compromès un contracte per 4 temporades.

Pep Chavarria ha jugat 25 partits aquesta temporada amb la UE Olot, en 24 dels quals els 90 minuts, sumant un total de 2.144 minuts al camp. Desequilibrant a la banda, Chavarria ha fet un gol aquest curs i n’ha repartit dos més, oferint un gran rendiment i convertint-se en una peça clau per a l’equip. Aquesta és, tot just, la segona temporada de Pep Chavarria a la segona divisió B.