Arriba el Carnaval d’Olot amb una programació variada i extensa

Tot i que és una de les últimes cites de carnaval del territori català, cada any la rua d’Olot aplega milers d’assistents i centenars de participants convertint-se en una de les més multitudinàries. Enguany la programació comença divendres amb l’espectacle reial, on hi participen els reis i reines de les diverses edicions del carnaval per oferir un show de playback divertit i animat.

Rosa Teixidor, vicepresidenta CIT: El que ens espera és, com cada any, fer passar una estona divertida als espectadors que ens venen a veure, tot i que s’ha de tenir present que no som professionals, que si hi ha errades no ho tinguin en compte, nosaltres intentem passar-ho bé i fer-ho passar bé també als altres.

Posteriorment el ball de la dona animarà a les assistents per acabar la nit a punt per acollir els actes del dia de la gran rua. Dissabte  començarà amb la rua del rei i la reina pels carrers més cèntrics de la ciutat a les onze del matí, per continuar després amb la rua dels Titots a les dotze del migdia. A partir de les cinc de la tarda les prop de 25 colles participants començaran a desfilar per la ciutat per acabar al Pavelló Firal, espai que acollirà els actes posteriors a la rua com el sopar solidari, l’entrega de premis, el concert de l’Orquestra Maribel i els dj’s que posaran el punt i final a la nit. Diumenge els actes continuen per aquells qui hagin sobreviscut a la nit anterior amb la poesia eròtica al Torín.

Adela Moya, vicepresidenta CIT: Després de la disbauxa i anar a dormir tard toca una cosa més pausada i relaxada com és la poesia eròtica que tindrem diumenge a les sis de la tarda al Torín, un acte molt maco.

Olot Televisió oferirà en directe la gran rua a partir de 2/4 de sis de la tarda i diumenge a les vuit del vespre la retransmissió de l’espectacle reial.

x