Els grups municipals de l’Ajuntament d’Olot demanen una defensa de ciutat vers les línies educatives

Els grups municipals de l’Ajuntament d’Olot han comparegut aquest matí després que ahir el Departament d’Educació va anuncir la rebaixa de les ràtios en un alumne per aula de cares al curs vinent.

Això, no obstant, no variarà el plantejament que el Departament té per tancar una línia educativa de P3 a l’escola Malagrida. Junts per Catalunya i Esquerra han mostrat avui el seu descontentament després d’haver fet el     que l’AMPA del centre olotí els demanava en la seva moció: que es posessin en contacte amb la conselleria per mantenir les línies educatives. El conseller Bargalló ha delegat la conversa amb l’alcalde d’Olot al director dels serveis territorials i al director general de centres públics.

Els grups municipals han anunciat que cercaran els arguments per convèncer a la conselleria, que té plantejats 144 tancaments de línies de P3 a tot el territori. Han demanat a la comunitat educativa i els afectats que es mobilitzin per defensar les línies educatives a la ciutat.

Els grups han lamentat que el departament assenyali un centre abans del període de preinscripció.

S’han comminat a treballar junts sense posar en dubte la qualitat de la comunitat educativa olotina i aconseguir que el Departament replantegi la seva postura respecte de la ciutat.