Les prop de 600 al·legacions a la variant arriben a Girona amb bicicleta

Ahir al migdia, els membres de les entitats promotores de les al•legacions van arribar a la seu del Departament de Territori a Girona per lliurar les prop de 600 al•legacions recollides per Salvem les Valls i el Centre de Sostenibilitat Territorial a l’estudi informatiu de la variant de la Vall d’en Bas. Les entitats promotores han decidit portar-les fins a la seu dels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat de Girona en bicicleta com a símbol de les propostes de mobilitat sostenibles que volen traslladar a la Generalitat. Els promotors de la iniciativa, defensen un pla de mobilitat sostenible comarcal que englobi molts àmbits de la societat, des dels industrials fins als mateixos ecologistes, podent reduir així els prop de 18.000 cotxes que passen pel municipi de Les Preses i l’Avinguda Sant Jordi d’Olot.

Sergi Batlle, membre de Salvem les Valls: Les 576 al·legacions que portem aquí no parlen del traçat, ni de cap línia ni projecte en concret, el que diem és que no hem de fer més carreteres, ja no només aquí, sinó enlloc. Quan començarem a treballar-hi? És avui? Demà? Nosaltres pensem que evitant noves infraestructures és una bona manera de començar a lluitar i treballar contra el canvi climàtic.

x