Olot presentarà una al·legació a l’estudi de la variant de les Preses per garantir l’autonomia del seu tram

La Junta de Govern Local d’Olot ha decidit aquest matí presentar una al·legació a l’estudi informatiu de la variant de la Vall d’en Bas per demanar que contempli la construcció de tots els punts obligats de pas fins a la variant d’Olot, d’acord en el que contempla el projecte constructiu d’aquesta, en base a la tramitació de l’estudi informatiu iniciada des del 2006. L’equip de govern de la ciutat creu que les alternatives de la variant de les Preses han de garantir la construcció dels punts de pas fins a la boca sud del futur túnel de la Serra de Sant Valentí de la Pinya i fins a la intersecció de la Nacional 260 sobre el viaducte del Riudaura, a l’Hostal del Sol.

L’al·legació del govern d’Olot té com a objectiu garantir l’autonomia de la variant d’Olot perquè sigui executada al més aviat possible, i això és el que demanarà l’equip de govern de la capital.

L’equip de govern d’Olot manté que amb aquesta al·legació no es vol pronunciar en cap cas sobre les possibles alternatives de traçat proposades en els termes municipals veïns.