Unió de Pagesos reclama una alternativa al projecte de la variant de les Preses que no afecti la plana agrícola de la Vall d’en Bas

Unió de Pagesos, s’uneix a les al•legacions presentades aquesta setmana i demana que es retrocedeixi l’estudi informatiu i d’impacte ambiental del projecte de la variant de les Preses, i que es torni a redactar un nou estudi afegint-hi l’impacte agrari, per tal d’estudiar una alternativa que no afecti a la plana agrícola de la vall.

El sindicat al·lega que no s’ha parlat amb la pagesia per trobar el millor traçat i defensa que s’estudiï el túnel per la Marboleny o bé passar el túnel per sota l’actual carretera de les Preses.
Unió de Pagesos denuncia que els dos traçats de les noves carreteres objecte de l’estudi informatiu i d’impacte ambiental presentats pel Departament de Territori i Sostenibilitat provoquen un greu impacte i un dany irreparable sobre la plana agrícola de la Vall d’en Bas
El sindicat, juntament amb altres entitats del territori, ha convocat una mobilització el 15 de març en defensa de la Vall d’en Bas, de l’espai agrari i de la participació de la pagesia i del territori en la presa de decisions que l’afecten.

Deixa un comentari