Aquest diumenge Tortellà acull la 30a edició de la Fira de la Quaresma

Després del Carnaval arriba la Quaresma i això significa que aquest diumenge Tortellà no ha acabat les celebracions, ja que acull la tradicional fira que enguany arriba a la 30a edició. Va néixer amb l’objectiu d’apropar les activitats del municipi a la resta de la comarca, i després de la seva recuperació ara fa 30 anys, segueix renovant-se per oferir una experiència nova any rere any.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Primer demostrar a la comarca i a tothom qui volgués venir a veure’ns el que es feia al poble i l’activitat que encara hi ha artesanal i comercial i, fins i tot, industrial. I també convidar a altres firaires perquè la gent també ens conegui.

Una setantena d’expositors visitaran Tortellà aquest diumenge per oferir productes de tot tipus, des d’aliments a artesania. Amb activitats complementaries com l’esmorzar, la passejada de cotxes antics o les demostracions de ganxet i patchwork.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Jo crec que arribar a 30 anys sembla molt fàcil perquè jo recordo quan la varem tornar a recuperar, i clar al principi sempre hi ha un entusiasme més elevat que quan fa 30 anys, però jo crec que la gent també anem canviant i hem d’intentar tenir idees noves, renovar l’objectiu.

Renovar-se per explicar les novetats del municipi, aquest any amb la presentació d’una nova cervesa artesana a càrrec de Terra Aspra. Però no sense oferir també el concert de sardanes per finalitzar la jornada o activitats per als més petits com inflables i tallers.

x