El CH Olot afronta aquest dissabte una visita complicada al camp del Barça

El Club Hoquei Olot torna a la feina després d’una setmana de descans. Els de Jordi Costa encaren la recta final de la segona fase de la lliga a la Nacional catalana, amb la mirada posada a una de les quatre posicions que permetrien als olotins lluitar pels play-off d’ascens. Aquesta jornada visiten la pista del Barça, tercers amb tres punts més que ells.

Jordi Costa, entrenador Club Hoquei Olot: Molt complicat, aquí ens van guanyar 1 a 4. És un equip jove, patinador, que pressiona a dalt, que per la manera de jugar que tenim ens condiciona bastant. La seva pista és de parquet tou i grossa i fa que es carreguin més les cames i quan no hi estàs acostumat es pateix. Però hem d’aprofitar aquesta bona dinàmica que portem i no renunciar a res, i anar a pels tres punts una altra vegada que els necessitem moltíssim.

Una Nacional catalana que deixant de banda el líder Capellades, destacat i ja classificat, s’ha apretat i molt en els darrers partits. El Club Hoquei Olot – Barça es jugarà aquest dissabte a  partir de les 16.05 de la tarda.

x