El Rei i la Reina del Carnaval d’Olot visiten l’Escola Llar de la Canya

El rei i la reina del Carnaval d’Olot van visitar ahir l’Escola Llar en un dels actes previs a la rua que tindrà lloc demà. El ball, l’alegria i la il·lusió no van faltar a l’esdeveniment, a banda de la novetat de les disfresses d’enguany, on els més menuts han treballat amb materials reciclats per donar forma a la seva imaginació.

Miquel Canal, rei Carnaval Olot: Aquests dies amb molta feina a les escoles i residències. Ens ho passem molt bé perquè intentem transmetre l’alegria i felicitat i ells també ens la transmeten a nosaltres que tant compensa.

Carme Puigdemont, reina Carnaval Olot: El nivell de disfresses és molt alt, de complements al cap i vestits. El que sorprèn molt és el material reciclat, perquè això gairebé no s’havia vist mai.

Durant les setmanes prèvies a la rua els compromisos del rei i la reina són diversos, entre visites a les escoles i a les residències. Actes que formen part de la seva agenda abans d’acollir la rua, com la marxa pels carrers més cèntrics de la ciutat que emprendran demà al matí.

Miquel Canal, rei Carnaval Olot: Dissabte al matí ja començarem a les onze amb una cercavila pel carrer Major, el de Sant Rafael i cap a la Plaça Mercat per començar a crear ambient.

Entre acte i acte, al rei i la reina només els queda animar a tothom a formar part de la rua.

Carme Puigdemont, reina Carnaval Olot: Us esperem a tots amb molta marxa i, sobretot, animeu-nos molt, a nosaltres i a les colles, perquè elles també s’esmeren molt.