La UE Olot vol fer encara un pas més davant l’Espanyol B

L’Olot visita aquesta jornada a l’espanyol B. Una posició per sobre seu a la classificació i amb un punt més, però que suma sis jornades sense guanyar. Els de Raúl Garrido, en canvi, arriben en el seu millor moment, i és que porten set partits sense perdre.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: El que veig de l’equip és que som molt regulars en el nostre comportament. Hem tingut algun partit que no hem estat fins, com aquí a casa la segona part del Cornellà, però poques coses més. Estem arribant amb més claredat, els jugadors per fora, Pep, Soler, juguen més fluïts, arriben amb molta decisió i els davanters i interior tenen la seguretat de saber que poden fer mal, ara mateix.

Sovint es diu que si una cosa va bé, per què canviar-la. El tècnic valencià és dels que sempre ha defensat que a l’Olot no hi ha un onze titular, però el cert és que des de fa dues jornades surten els mateixos onze d’inici.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Sí, sí. No és habitual que ho faci. No se què m’està passant. És evident que l¡’equip est tenint un rendiment molt alt, que dona aquesta seguretat de repetir alineació, però no descarto fer alguna variació.

Tot i així, destaca el paper que tenen moltes vegades els jugadors que surten de la banqueta, com va ser el cas diumenge passat.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: El diumenge passat vam ser capaços d’empatar el partit perquè els tres que van sortir van donar un plus, si no no hagués estat possible. I això el que et diu és que no són onze jugant, són molts.

El partit es jugarà dissabte a partir de les 17 de la tarda, amb les baixes segures de Lluís Aspar i Vivi, i amb el dubte de Carles Mas.