Prop de 600 garrotxins es desplaçaran en autocar fins a Perpinyà a l’acte que ha organitzat el Consell per la República

Els membres de l’ANC Garrotxa ja escalfen motors per l’acte de dissabte. De fet, el Consell per la República ha anunciat que ja hi ha prop de 700 autocars organitzats per portar-hi participants d’arreu del país i més de 500 caravanes; un acte d’una magnitud que no té pràcticament precedents a la zona.

Des de la Garrotxa ja són 12 els autocars programats que aniran fins a la capital del Rosselló; dos procedents de la Vall d’Hostoles i una desena des de la capital garrotxina, unes places que van esgotar-se pràcticament la primera setmana.

Magda Ripoll, presidenta ANC Garrotxa: En principi des d’aquí Olot es desplaçen unes 600 persones. Tan de bo haguéssim pogut tenir més autocars, perquè teniem molta més gent apuntada però no hem trobat més autocars. Sortirem puntuals a 2/4 de 9 del matí de l’estació de la Teisa, demanem a la gent que es porti entrepans, una mica de beguda…

L’acte ha estat organitzat pel Consell per la República i la prefectura dels Pirineus Orientals, i comptarà amb la presència dels eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Des de l’Assamblea, afirmen que és molt important l’assistència de tothom.

Magda Ripoll, presidenta ANC Garrotxa: Primer el retrobament dels catalans amb el nostre president Puigdemont. Després ha de ser aquell punt de partida on tothom conegui definitivament el consell de la república, que és la eina que hem de fer servir nosaltres per defensar-nos des de la gent del poble.

La mobilització serà massiva, i es preveuen fortes mesures de seguretat. Podeu consultar tota la informació i l’última hora a través del canal de Telegram i les xarxes socials del Consell per la República de la Catalunya Nord (@ConsellNord).