Un cop finalitzat el mirador de Sant Miquel es farà també un carrer peatonal

La dignificació i regeneració del barri de Sant Miquel és l’objectiu principal del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM), en el qual els veïns i veïnes de la zona poden decidir quines són les actuacions necessàries per revitalitzar el barri. Entre elles, ja des del 2017, es va començar a parlar de l’enderroc de dues finques i la construcció d’un mirador que en el període de dues setmanes es preveu que ja estigui finalitzat.

Imma Muñoz, regidora Participació Aj. Olot: Avui ja tenim la passarel·la i el mirador i en els propers 15 dies quedarà instal·lar la zona de jardí, on es posaran plantes i faltaren els bancs que van dins el mirador i un punt de llum.

El mirador, però, no és l’única acció acordada, sinó que està previst l’enderroc de tres finques més durant aquest any que permetran la creació d’un nou carrer peatonal.

Imma Muñoz, regidora Participació Aj. Olot: Es farà l’enderroc amb l’objectiu de crear un carrer peatonal que anirà fins la Ronda Sant Miquel vorejant el riu, d’aquesta manera també es dignifica una mica més.

Aquesta és l’acció número 13 recollida al PIAM, de manera que cada dos o tres mesos el consistori es reuneix amb el Consell de Barris per tal de decidir les actuacions pertinents. En aquest cas, el carrer peatonal suposa una de les peticions més demandades pels veïns de la zona, que mica en mica veuen com el barri canvia la seva imatge.

Deixa un comentari