El CEF Bosc de Tosca acaba empatant davant el CE Bescanó en un partit molt intens sense gols (0-0)

El CEF Bosc de Tosca va acabar empatant dissabte a la tarda davant el CE Bescanó en el partit corresponent a la jornada número 22 de lliga de Segona Catalana. Els dos conjunts van disposar d’ocasions de gol però el matx va finalitzar sense gols. Els locals van sortir al terreny de joc amb energia i amb ganes de jugar un bon futbol, però els visitants no els van posar les coses fàcils. El partit se’n va anar al descans amb el marcador encara per estrenar.

A la represa no va canviar res. El Bosc de Tosca va seguir intentant marcar el primer, però no hi havia manera. Àlex Darnés va tenir la més clara, però va fallar un mà a mà davant el porter visitant. Pol Serra va estar a punt d’enviar la pilota a l’escaire uns minuts més tard, però la bola va anar fora. A l’últim minut, l’àrbitre va ensenyar la segona targeta groga a Robert, una decisió que va ser molt protestada pels blaus. De fet, els de fora van disposar d’ocasions per endur-se el matx durant els darrers minuts, però tampoc van tenir sort.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del CEF Bosc de Tosca: Els meus jugadors han fet un bon partit. Potser els hem esperat una mica massa endarrere. El que passa és que enfront teníem un molt bon equip, un equip que va líder i no és casualitat. Hem lluitat contra un rival de molta entitat. Llàstima, perquè sempre vols guanyar. Hem de valorar bé el punt i anar-lo a fer bo al camp del Besalú.

 

David Cerro, entrenador del CE Bescanó: Per nosaltres és un empat positiu, perquè seguim tres punts per davant d’ells. Vist el joc, jo penso que podríem haver tingut una mica més de fortuna a l’hora de rematar a porteria i haver marxat amb alguna cosa més. Però també és veritat que ells han tingut un parell d’ocasions on el nostre porter ha estat molt bé i també ens podrien haver fet mal. Un empat crec que és just, potser mereixíem alguna cosa més, però nosaltres marxem contents.

El Bosc de Tosca es manté a la tercera posició de la classificació amb 42 punts i visitarà el camp del Besalú durant la pròxima jornada. Un derbi que promet emocions fortes i molta intensitat.