El Garrotxa s’enduu el derbi olotí de la jornada a la quarta catalana davant l’Atlètic Olot (4-1)

A la quarta catalana una part de l’atenció estava posada aquesta jornada al derbi entre dos equips de la capital garrotxina: Un Garrotxa a les posicions altes de la classificació rebia a un Atlètic Olot situat a la part baixa, però que venia de guanyar en la darrera jornada.

La joventut, però, es va saber imposar a la veterania, i els de Dani Torres van saber anar pel davant des del principi. Teo Vizuete va avançar als locals al minut 23 gràcies a una bona rematada de cap. Només quatre minuts més tard, però, Jose Servando Garcia posava les taules, també de cap, després d’una sortida de córner. Al 31 Adrià Andurell va aprofitar una gran passada i sortida del porter visitant per posar el 2 a 1 al marcador, resultat amb què s’arribava al descans, tot i que l’Atlètic Olot va disposar de bones ocasions per tornar a posar l’empat.

Al 54 una bona jugada individual de Sambala Dambala va posar el 3 a 1, i a pocs minuts del final Teo Vizuete aconseguia els seu doblet particular per posar el 4 a 1 definitiu.

 Dani Torres, entrenador EF Garrotxa: Partit més complicat del que ha semblat. Perquè encara que l’Atlètic Olot estigui avall a la classificació, sempre perden per la mínima, és un equip lluitador i fan bé les coses. Avui hem tingut més encert que ells i ens n’anem molt contents.

Adin Jaimez, entrenador Atlètic Olot: Sabíem que era un partit complicat, molt jove. Volíem aprofitar la veterania del nostre equip per posar-los-hi la por al cos però no ha pogut ser. Algun gol més hauríem pogut fer, però, nosaltres. Hem fallat algunes jugades molt clares, amb el 0 a 0, llavors amb el 2 a 1 hem pogut empatar en dues ocasions, pràcticament sols. I a la segona part ens ha costat mot trobar el ritme.

Tercera victòria en cinc jornades pel Garrotxa que continua a la part alta i quarta derrota en cinc partits de l’Atlètic Olot, que tot i així té una àmplia avantatge sobre el quinzè classificat. Durant la següent jornada el Garrotxa descansarà, mentre que l’Atlètic Olot rebrà l’Osor, penúltims classificats.

x