El 3r Concurs de poesia eròticamorosa d’Olot rep una vuitantena d’obres

Per tercer any, el Carnaval d’Olot es va cloure ahir de forma poètica. Rapsòdia Veus Literàries va promoure, amb el suport del Centre d’Iniciatives Turístiques, el tercer concurs de poesia erotico-amorosa, a la sala El Torín d’Olot. Hi han pres part gairebé una vuitantena d’obres, i els rapsodes de l’entitat van recitar finalistes a l’acte que posa el punt i final al carnaval olotí. L’actuació musical d’enguany va anar a càrrec de Clara Sánchez-Castro i Elisa Planagumà.

Santi Jou, Rapsòdia Veus Literàries: Ha estat fantàstic, hem tingut 79 poesies que és molt difícil d’assolir en un certàmen. El nostre objectiu era consolidar un concurs de poesia eròtica i crec que ho estem aconseguint. Hem arribat al tercer any i amb ganes de continuar.