El Rei i la Reina del Carnaval d’Olot emprenen una marxa pels carrers més cèntrics de la ciutat

Els compromisos del Rei i la Reina del Carnaval d’Olot són diversos durant les setmanes prèvies a la rua. Els dos personatges centrals de la festa han emprès aquest dissabte al matí una marxa pels carrers més cèntrics de la ciutat i han transmès l’alegria pròpia d’una cercavila.

Miquel Canal, rei Carnaval Olot: Hem fet una cercavila pel carrer Major, per Sant Rafel. Després hem anat a la residència del Tura, al Montsacopa i ara aquí estem. Hem anat a la Plaça Mercat a animar la festa.

La colla Els Titots d’Olot han esperat els reis a la Plaça Clarà i uns minuts més tard, aquests han pujat a la seva carrossa.

Carme Puigdemont, reina Carnaval Olot: Intentem apropar el Carnaval al carrer, a totes les botigues, a tot arreu i incitar la gent a què surti al carrer.

El president de l’Associació de Comerciants d’Olot també ha valorat l’esdeveniment de forma molt positiva.

Jordi Rovira, president de l’ACO: Des de l’Associació de Comerciants hem volgut incentivar cada cop més la possibilitat que els comerços es puguin disfressar dintre la seva botiga. També hem volgut potenciar els aparadors en decoració de carnaval. Crec que ha sigut també un èxit que aquest dissabte al matí el Rei i la Reina poguessin passar per diferents comerços de la ciutat i així incentivem una mica l’esperit carnavalesc, que és el que ens falta una mica als comerciants de la ciutat.

L’acte central de la festa, la Gran Rua de Carnaval, començarà avui a les cinc de la tarda.