La Carnavalesca i Els Emmaskarats guanyen els primers premis de la Rua de Carnaval d’Olot

La rua de carnaval d’Olot ha corroborat el que ja s’havia vist a les rues de la Costa Brava, el gran moment pel qual passa la creativitat garrotxina. El jurat de la desfilada coincideix en reconèixer el gran nivell de les colles de la comarca.

En la categoria de carrosses els guanyadors són La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, que amb la proposta ‘Flor de lotus’ han aconseguit el podi a Olot i 1.000 euros de premi.
El segon ha recaigut per una colla de Santa Cristina d’Aro i formada majoritàriament per membres de la Garrotxa, Els amics del Carnaval Mar i Muntanya, amb la proposta ‘Cavalcada marina’ i valorat amb 800 euros.
El tercer premi i 600 euros ha estat per la Penya Carnavalia de la Garrotxa, amb el títol ‘Sakura-vàlia’ i, finalment, el quart premi de carrosses és per la colla La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts, que ha aconseguit 500 euros amb la proposta ‘Ballem?’.

En la categoria de comparses els guanyadors són Els Emmaskarats d’Olot, que han tornat a captivar el jurat amb la ‘Marea caribenya’. La colla s’emporta 500 euros.
El segon lloc del podi és per Les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa. La proposta ‘Faunlandia’ li ha donat aquest premi i 300 euros.
El tercer lloc de la categoria és pels Gínjols d’en Bas, que s’emporten 250 euros per ‘Serpentejant encanteris’.
Finalment el quart premi ha recaigut a la colla Karnavalots de Sant Miquel. Amb tot just dos anys desfilant ja s’han emportat premi, concretament 200 euros per ‘Ja(k)e mate’.

Els Emmaskarats en el moment de recollir el premi

La desfilada es podrà tornar a veure aquest diumenge a les 22.15 per Olot Televisió. Abans, ales 20.00, estrenarà l’Espectacle Reial d’aquest divendres.