Un Olot que ja només mira cap amunt li clava una maneta a l’Espanyol B (1-5)

La Unió Esportiva Olot dona un cop d’autoritat i golejada espectacular a la Ciutat esportiva Dani Jarque. La Unió Esportiva Olot ha completat aquesta tarda un gran partit contra l’Espanyol B, després de vèncer per un gol a cinc amb una altra exhibició ofensiva.

L’Espanyol B ha sortit portant la iniciativa i amb un punt més d’intensitat, com demostra el tir al pal d’Iván Gil, però només un quart d’hora després que comencés el partit, la Unió Esportiva Olot ha inaugurat el marcador amb un gol de Xumetra. Mitja hora després, un penal a favor dels locals ha fet igualar el marcador. La segona part ha estat una autèntica exhibició ofensiva dels de Raúl Garrido amb gols de Masó, Xumetra i dos de Kilian Grant, l’últim fruit d’una acció per banda de Chabboura que li ha servit en safata per tancar la golejada en temps de descompte.

La Unió Esportiva Olot s’apropa al play-off d’ascens amb 41 punts, setena posició i vuit jornades sense perdre (quatre triomfs i quatre empats). Diumenge la Unió Esportiva Olot rebrà la visita del CF Badalona.

x