Un únic encertant demana el seu número preferit i guanya 9 milions d’euros amb el ‘Cuponazo’ a Olot

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE ha repartit 9 milions d’euros a Olot, on s’ha venut el premi major del sorteig de divendres  28 de febrer  de 2020 a un únic encertant.

Es dona el cas que l’afortunat o afortunada que ha guanyat el premi de 9 milions d’euros, va demanar el seu número preferit a la venedora, la qual mitjançant el TPV (Terminal Punt de Venda) li va fer a l’instant. La venedora Margarita Puig, afiliada a l’ONCE, és qui ha portat la il·lusió al centre d’Olot, on ven el cupó i altres productes de joc responsable de l’Organització des del seu quiosc al carrer Sant Rafel, 21.

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE ofereix tots els divendres un premi major de 9 milions d’euros; sis segons premis de 100.000 euros i 134 premis de 25.000 euros a les cinc xifres del primer premi (40.000 a la modalitat XXL).

x