Fer un podi a la copa del món, situar-se entre els 60 primers del rànquing i disputar una prova de World Series, objectius de Genís Grau per aquesta temporada

Des de fa uns dies Genís Grau ja està competint, i guanyant, en les diverses proves que li estan servint per iniciar la nova temporada. Aquest cap de setmana es va imposar ell i el seu equip al Campionat d’Espanya de duatló per equips. El castellfollitenc ja té perfilat la primera part del calendari, amb proves important, ja, des d’aquest mateix març.

Genís Grau, triatleta: Tinc la Copa d’Europa de Huelva el 15 de març i a finals de mes la Copa d’Europa de Melilla. I totes dues serviran per la federació establir els seus criteris i seleccionar-te per copes del Món, World Series… segons els resultats que tinguis.

Pel que fa al triatló, enguany Genís Grau té la mirada posada a les Copes del Món. Un pas més cap a l’elit, després de la gran actuació general en les Copes d’Europa la temporada passada.

Genís Grau, triatleta: A mi m’agradaria poder estar en un podi de Copa del Món, baixar rànquing, si ara estic al 89, doncs estar entre els 60 millors del món, i poder disputar alguna Wolrd Series, que això la prova de València m’ho podria donar. I llavors el Campionat d’Espanya el mes de setembre, que es celebrarà a Banyoles.

El que està clar, però, és que temporada rere temporada Genís Grau va evolucionat acostant-se al nivells dels millors, en una disciplina amb molta competència internacionalment.

x